Prettige feestdagen!

Het bestuur wenst een ieder prettige feestdagen en een voorspoedig 2017. Als wijkraad hebben wij alvast het volste vertrouwen dat het weer voor de wijk een prachtig jaar gaat… Lees verder →

Geschreven door Cees Zwaal op 24 December, 2016

Onderzoek naar fietsdiefstallen Dongen

Als wijkraad werken wij nauw samen met onder andere de politie. Van een van onze wijkagenten in onze regio ontvingen wij het verzoek om bekendheid te geven aan een onderzoek naar fietsdiefstallen in Dongen. Ook als wijk worden wij met dit fenomeen geconfronteerd. Namens de wijkraad willen wij dan ook onze wijkbewoners verzoek om aan dit onderzoek mee te werken.

Mijn naam is Roy van de Wiel en ik ben werkzaam bij politieteam Langstraat, district Hart van Brabant, Eenheid… Lees verder →

Geschreven door Cees Zwaal op 01 December, 2016

Parkeren in West 2

De afgelopen maanden zijn wij diverse keren door bewoners benaderd omtrent de parkeersituatie in de wijk. Op veel locaties in de wijk zijn de parkeermogelijkheden zeer beperkt en leiden regelmatig tot frustraties. Oplossingen zijn niet altijd even eenvoudig te vinden. Echter in sommige situaties is daar in tegen de oplossing eenvoudig, echter wordt deze oplossing geblokkeerd door bewoners zelf.

Als wijkraad hebben wij een adviserende rol naar de gemeente. De kracht van het advies en… Lees verder →

Geschreven door Cees Zwaal op 27 November, 2016

Vergaderschema 2017 bekend

Afgelopen week heeft het bestuur in overleg met de diverse partners het vergaderschema voor 2017 vastgesteld. In tegenstelling tot vorige jaren is besloten om de vergadering van de dinsdagavond naar de woensdagavond te verplaatsen. Door deze verplaatsing kunnen we borgen dat meer bestuursleden de vergadering kunnen bijwonen. Dit geldt ook voor onze gesprekpartners. Meerdere wijkraden vergaderde op de dinsdagavond.

Wat wel gelijk is gebleven is de frequentie van de openbare… Lees verder →

Geschreven door Cees Zwaal op 17 November, 2016

Wijkraad Dongen West 2 nu ook op facebook

Om de bewoners van onze wijk te informeren maken wij sinds 5 jaar gebruik van deze website. Hier is alle informatie over de wijkraad en lopende actiepunten te vinden. In de lokale media laten wij bij belangrijk nieuws een artikel plaatsen. In speciale situaties verspreiden wij bewonersbrieven. Sinds drie jaar maken wij ook gebruik van twitter (@dongenwest2). Hierin worden korte berichten geplaatst. Kortom gebruiken we diverse middelen om u als bewoner van de wijk te informeren.

Om u… Lees verder →

Geschreven door Cees Zwaal op 20 Oktober, 2016