Algemeen

Geschreven door Ombudsteam Dongen

OMBUDSTEAM DONGEN STAAT VOOR U KLAAR

WIJ ZIJN ER VOOR ALLE BURGERS VAN DONGEN MET KLACHTEN OF PROBLEMEN MET EEN OVERHEIDSINSTELLING OF MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIE.

Iedereen is wel eens afhankelijk van de overheid, de wooncorporatie, de zorgverzekering, of om het even welke andere instantie. Maar soms is het onduidelijk waar ik moet zijn, hoe ik een aanvraag moet indienen of welke gegevens heb ik daarvoor nodig. Door de wirwar van vragen, schaamte of onvermogen, zien we de bomen door het bos niet meer. We voelen ons niet begrepen of raken in conflict met de instantie. Dan kunt u altijd nog bij terecht bij: Ombudsteam Dongen. Wij zijn te bereiken via: Telefoon: 0649738240 en E-mail: ombudsteam@pvdadongen.nl en medio mei 2017 ook via onze website. Bijna maandelijks geven wij een NIEUWSBRIEF uit in het Weekblad van Dongen.

Doel van het ombudswerk is de klachten aan te horen, advies te geven en te helpen om samen met u het probleem op te lossen. Daarvoor komen wij bij u thuis en begeleiden u bij alle stappen die gezet moeten worden.

Wij zijn discreet, betrouwbaar en staan garant voor het vertrouwelijk omgaan met al uw gegevens.

Ombudswerk is een initiatief van de PvdA, maar het Ombudsteam Dongen werkt onafhankelijk voor alle burgers!