Geschreven door Cees Zwaal

onderzoek dereguleren gemeentelijke verorderingen

Geachte inwoner,

Als student van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys draai ik momenteel stage bij de gemeente Dongen. In het kader van mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar de verordeningen binnen de gemeente.

Middels (onder andere) een enquête onder de inwoners van Dongen wil ik bekijken welke ruimte bestaat om de verordeningen binnen de gemeente Dongen te vereenvoudigen, zodat deze beter aansluiten op de huidige samenleving. U kunt dan denken aan het schrappen van verboden die geen doel dienen. Of bijvoorbeeld aan het afschaffen van een vergunningsplicht, indien deze negen van de tien keer zonder problemen wordt toegewezen. Deze vergunning kan dan mogelijk worden vervangen door een meldingsplicht of algemene regel.

Om een beter beeld te vormen over wat speelt onder de inwoners van de gemeente Dongen en hoe de inwoners tegen mogelijke veranderingen aankijken wil ik u graag een aantal vragen voorleggen. Deze enquête bevat 15 vragen en zal u ongeveer 5 a 10 minuten kosten. De enquête zal tot en met vrijdag 28 april aanstaande open staan.

Ik dank u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Victor Gadellaa

Student HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg

Link naar de enquête http://www.thesistools.com/web/?id=533262